128+ Icoana Sf Ion Proaspăt

128+ Icoana Sf Ion Proaspăt. Oferim 50 de ani garantie! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!

Sf Ioan Botezatorul Si Sf Nicolae Icoane Traditionale Painting Tempera Art

Cel mai tare Sf Ioan Botezatorul Si Sf Nicolae Icoane Traditionale Painting Tempera Art

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.

Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.

24kt, pe suport din lemn. Imprimare panza pe sasiu de lemn. August 29, 2017 0 comments. > icoana sf apostol ioan pret redus! Oferim 50 de ani garantie! 24kt, pe suport din lemn. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …

Icoana Pe Sticla Sf Ioan Botezatorul Onesti Casa Si Gradina Publi24 Ro

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de ….. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Imprimare panza pe sasiu de lemn... 24kt, pe suport din lemn.

Icoana Pictata Sf Ioan Botezatorul Nicu Crafty

24kt, pe suport din lemn. Oferim 50 de ani garantie! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. August 29, 2017 0 comments. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Imprimare panza pe sasiu de lemn.. Oferim 50 de ani garantie!

Sfantul Ioan Botezătorul Sl Regina Carmelului

> icoana sf apostol ioan pret redus! 24kt, pe suport din lemn. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. August 29, 2017 0 comments. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.

Icoana Cu Sf Ioan Rusul 20 X 30 Cm Manastirea Lipnita

> icoana sf apostol ioan pret redus! . Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate.

Icoana Sfantului Ioan Botezatorul Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.. Oferim 50 de ani garantie!

Icoană Litografiată Cu Sfantul Ioan Botezătorul 11155 Arhiepiscopia Bucureștilor

Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!

Icoana Cu Sfantul Ioan Botezatorul Icoane Pictate

> icoana sf apostol ioan pret redus! Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Oferim 50 de ani garantie! Oferim 50 de ani garantie!

Sfantul Ioan Botezătorul Sl Regina Carmelului

Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Oferim 50 de ani garantie! August 29, 2017 0 comments. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …

Icoana B Sfantul M Mc Ioan Cel Nou De La Suceava Magazin Mmb

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. > icoana sf apostol ioan pret redus! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. August 29, 2017 0 comments. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Oferim 50 de ani garantie!.. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Inedit Icoana Sfantului Ioan Botezatorul Cu Care A Plecat La Lupta Armata Romana Pentru Eliberarea Basarabiei La 22 Iunie 1941 Foto Video Ziaristi Online

24kt, pe suport din lemn. 24kt, pe suport din lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. August 29, 2017 0 comments. Oferim 50 de ani garantie!. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Icoana Sf Ioan Botezatorul Binecuvantand

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Oferim 50 de ani garantie! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. 24kt, pe suport din lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! August 29, 2017 0 comments. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.

Despre Intoarcerea Icoanei Făcătoare De Minuni A Sfantului Ioan Botezătorul Doxologia

Oferim 50 de ani garantie!. Oferim 50 de ani garantie!

Icoana Sf Ioan Botezatorul Ofertă Gratuită Din Partea Lui Iza Belle Pe Lucrurigratis

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei... Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. > icoana sf apostol ioan pret redus! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Oferim 50 de ani garantie! Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. August 29, 2017 0 comments.. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Icoana Argintata Sfantul Ioan Botezatorul 27x32 Cm K701 121 Emag Ro

Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. 24kt, pe suport din lemn. Imprimare panza pe sasiu de lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au... August 29, 2017 0 comments.

Icoana Sfantului Ioan Botezătorul Care S A Incruntat Printr O Minune Lataifas

Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos... Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Icoana Cu Sf Ioan Botezatorul 20 X 30 Cm Manastirea Lipnita

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Oferim 50 de ani garantie!

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Rama Cu Sticla A2

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … . Oferim 50 de ani garantie!

Sfantul Ioan Botezatorul In Iconografie Crestinortodox Ro

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Oferim 50 de ani garantie! > icoana sf apostol ioan pret redus!

Sfantul Ierarh Ioan Gură De Aur Arhiepiscopul Constantinopolului Schitul Icoana Nouă

Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … August 29, 2017 0 comments. Oferim 50 de ani garantie! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.. Imprimare panza pe sasiu de lemn.

Icoana Sfantul Ioan Rusul

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de ….. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Oferim 50 de ani garantie! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Imprimare panza pe sasiu de lemn.

Icoană Pe Sticlă Sfantul Ioan Botezătorul Inp Bunuri Culturale Mobile Clasate In Tezaurul Patrimoniului Cultural Naţional

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. August 29, 2017 0 comments. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! > icoana sf apostol ioan pret redus! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Oferim 50 de ani garantie! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. August 29, 2017 0 comments.

Icoane Pe Lemn Sfantul Ioan Botezătorul

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de ….. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! 24kt, pe suport din lemn. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. August 29, 2017 0 comments. Oferim 50 de ani garantie!.. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.

Icoane Ioan Olx Ro

24kt, pe suport din lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Imprimare panza pe sasiu de lemn... Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.

Icoana Cu Sfantul Ioan Botezatorul Soborul Sf Ioan Botezatorul

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. August 29, 2017 0 comments. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … > icoana sf apostol ioan pret redus! 24kt, pe suport din lemn. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Oferim 50 de ani garantie!. Oferim 50 de ani garantie!

Sfantul Ioan Botezatorul In Iconografie Crestinortodox Ro

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. 24kt, pe suport din lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.

Icoana Sf Ioan Olx Ro

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. 24kt, pe suport din lemn. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!

Copie A Icoanei Sfantul Ioan Botezătorul Din Athos 420 Eur Lajumate Ro

Oferim 50 de ani garantie! August 29, 2017 0 comments. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm... Imprimare panza pe sasiu de lemn.

Picturi Sf Ioan Botezatorul Icoana Pe Sticla De Nicoleta Gheorghiu

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Oferim 50 de ani garantie!. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …

Icoana Sf Ioan Botezatorul Agerpres Actualizează Lumea

> icoana sf apostol ioan pret redus! . Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Argintata 19 24 Cm

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Oferim 50 de ani garantie! August 29, 2017 0 comments. 24kt, pe suport din lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.

Icoana Sfantului Ioan Botezatorul Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

August 29, 2017 0 comments. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! 24kt, pe suport din lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. August 29, 2017 0 comments. Oferim 50 de ani garantie! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Imprimare panza pe sasiu de lemn.

Sfantul Ioan Botezătorul S Regina Carmelului

Imprimare panza pe sasiu de lemn. August 29, 2017 0 comments. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.. Oferim 50 de ani garantie!

Icoane Din Biser Lucru Manual Sf Nicolae 20 25 Sf Ion 30 25

August 29, 2017 0 comments. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! > icoana sf apostol ioan pret redus! 24kt, pe suport din lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Oferim 50 de ani garantie! Imprimare panza pe sasiu de lemn.

Sfantul Ioan Botezatorul In Iconografia Ortodoxa Crestinortodox Ro

> icoana sf apostol ioan pret redus!.. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. > icoana sf apostol ioan pret redus! 24kt, pe suport din lemn. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Oferim 50 de ani garantie!.. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Sf Ioan Botezatorul Icoana Argintata Icoane Noi Greek Art Obiecte De Cult

Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.. August 29, 2017 0 comments. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.

Icoana Argint Sfantul Ioan Botezatorul

Imprimare panza pe sasiu de lemn. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. 24kt, pe suport din lemn.. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.

Icoana Cu Sfantul Ioan Botezatorul Soborul Sf Ioan Botezatorul

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. 24kt, pe suport din lemn. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. > icoana sf apostol ioan pret redus! Oferim 50 de ani garantie!

Icoana Sfantului Ioan Botezatorul Www Icoana Net Magazin Online De Icoane Ortodoxe

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Imprimare panza pe sasiu de lemn. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. > icoana sf apostol ioan pret redus! Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei... Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Icoană Sfantul Ioan Botezătorul Magazin Mmb

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.. August 29, 2017 0 comments.

Sf Ioan Botezatorul Si Sf Nicolae Icoane Traditionale Painting Tempera Art

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Ioan Botezatorul

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.

Icoana Sf Ioan Botezatorul Ofertă Gratuită Din Partea Lui Iza Belle Pe Lucrurigratis

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Imprimare panza pe sasiu de lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. 24kt, pe suport din lemn. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Oferim 50 de ani garantie! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.

Sfantul Ioan Botezatorul Inaintemergatorul Si Botezatorul Domnului Hristos Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. August 29, 2017 0 comments. 24kt, pe suport din lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de ….. 24kt, pe suport din lemn.

Sfantul Ioan Botezatorul Icoana Pictata Icoane Bizantine

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. 24kt, pe suport din lemn. Oferim 50 de ani garantie! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!.. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …

Sf Ioan Gura De Aur Depozitul De Icoane

Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Oferim 50 de ani garantie! 24kt, pe suport din lemn. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Librăria Bonifaciu

August 29, 2017 0 comments. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.

Icoana Sf Ioan Botezatorul Arta Ortodoxa Ro

Imprimare panza pe sasiu de lemn... Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Oferim 50 de ani garantie! August 29, 2017 0 comments. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. 24kt, pe suport din lemn.. 24kt, pe suport din lemn.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Traditionalart

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!.. > icoana sf apostol ioan pret redus! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. August 29, 2017 0 comments. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Oferim 50 de ani garantie! Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Icoana Cu Sfantul Ioan Botezatorul Icoane Pictate

Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … > icoana sf apostol ioan pret redus! Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. 24kt, pe suport din lemn. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate.

Sfantul Ioan Rusul Chivotos Ro

Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. > icoana sf apostol ioan pret redus! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.

Picturi Sf Ioan Botezatorul Icoana Pe Sticla De Nicoleta Gheorghiu

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Oferim 50 de ani garantie! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei... Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.

Sf Ioan Botezatorul Icoana Argintata Icoane Noi Greek Art Obiecte De Cult

Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. 24kt, pe suport din lemn. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.

23 Septembrie Zamislirea Sfantului Prooroc Ioan Botezatorul

Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos... August 29, 2017 0 comments.

Icoană Argintată și Aurită Cu Suport Pentru Birou Sf Ioan Botezătorul 18x15 Cm Libraria Doxologia

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate.. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!.. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.

Sf Ioan Botezătorul și Sf Haralambie Europeana

Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. . August 29, 2017 0 comments.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Icoana Cu Foita De Aur Si Matase Pe Lemn Reproducere

August 29, 2017 0 comments. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. 24kt, pe suport din lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Imprimare panza pe sasiu de lemn. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate... > icoana sf apostol ioan pret redus!

Icoană Argintată și Aurită Cu Suport Pentru Birou Sf Ioan Botezătorul 18x15 Cm Libraria Doxologia

Oferim 50 de ani garantie! > icoana sf apostol ioan pret redus! 24kt, pe suport din lemn. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Oferim 50 de ani garantie! Imprimare panza pe sasiu de lemn.. Oferim 50 de ani garantie!

Icoana Sf Ioan Botezatorul Arta Ortodoxa Ro

Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. August 29, 2017 0 comments. Oferim 50 de ani garantie! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. > icoana sf apostol ioan pret redus! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. 24kt, pe suport din lemn.. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate.

Cand Este Sfantul Ion Lucrurile Pe Care Nu Trebuie Să Le Faci In Această Zi Sfantă Kanal D Romania

Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! > icoana sf apostol ioan pret redus! Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. 24kt, pe suport din lemn. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Oferim 50 de ani garantie! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!.. Oferim 50 de ani garantie!

Sfantul Ioan Botezatorul Pururea Rugator Pentru Noi La Tronul Domnului Hristos Theodoros Art Icoana Darul Lui Dumnezeu

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. 24kt, pe suport din lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. > icoana sf apostol ioan pret redus! Imprimare panza pe sasiu de lemn. August 29, 2017 0 comments. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!.. Imprimare panza pe sasiu de lemn.

Sfantul Ioan Botezatorul Icoane Ortodoxe

Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. August 29, 2017 0 comments... Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei.

Icoana Pe Lemn Sfantul Prooroc Ioan Botezatorul 10x12 Cm Icoane Rusesti Pe Lemn Magazin Articole De Cult

> icoana sf apostol ioan pret redus!.. 24kt, pe suport din lemn. > icoana sf apostol ioan pret redus! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Oferim 50 de ani garantie! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Imprimare panza pe sasiu de lemn.. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate.

Sf Ioan Botezatorul Home Decor Decor Frame

24kt, pe suport din lemn. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Oferim 50 de ani garantie! > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

N A Zone Icoana Sf Ioan

Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … August 29, 2017 0 comments.. 24kt, pe suport din lemn.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul 30x40 Cm

24kt, pe suport din lemn.. .. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook!

Icoana Sf Ioan Botezatorul Agerpres Actualizează Lumea

Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. August 29, 2017 0 comments. > icoana sf apostol ioan pret redus! 24kt, pe suport din lemn. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Oferim 50 de ani garantie! Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. > icoana sf apostol ioan pret redus!

Icoana Pictata Pe Lemn Sf Ioan Botezatorul 5 Artizanat Opait 32x22cm Emag Ro

Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …. > icoana sf apostol ioan pret redus! Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Imprimare panza pe sasiu de lemn. Oferim 50 de ani garantie! Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de … Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. 24kt, pe suport din lemn. August 29, 2017 0 comments. Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate.. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.

Icoana 907 Sfantul Ioan Botezatorul Obiecte De Cult

Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. 24kt, pe suport din lemn. Ctitoria schitului a fost recunoscuta prin hrisoavele domnesti semnate de …

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul Librăria Bonifaciu

Imprimare panza pe sasiu de lemn. Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! Piesa este executata in grecia, cu respect pentru traditie si calitate. Oferim 50 de ani garantie!.. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.

Icoana Pe Lemn Sfantul Prooroc Ioan Botezatorul 10x12 Cm Icoane Rusesti Pe Lemn Magazin Articole De Cult

> icoana sf apostol ioan pret redus! Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos.. 24kt, pe suport din lemn.

Icoana Sfantul Ioan Botezatorul

Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm... 24kt, pe suport din lemn. Oferim 50 de ani garantie! Distribuiti scrieti o recenzie distribuie pe facebook! > icoana sf apostol ioan pret redus! August 29, 2017 0 comments. Icoana taierii capului sfantului ioan, arata multa sa smerenie, si daruire pentru hristos. Jan 06, 2013 · icoana sfantului ioan botezatorul de la schitul romanesc prodromu, din sfantul munte athos, grecia, este o icoana facatoare de minuni si mult iubita de pelerinii ce pasesc pragul manastirii.schitul prodromu a fost intemeiat in anul 1820, sub arhipastorirea mitropolitului veniamin costachi al moldovei. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au. Icoana sculptata sfantul ioan botezatorul, cires salbatic, 25x19,5 cm.. Icoana este pictata manual, si lucrata in argint 950 partial aurita cu au.

Popular posts from this blog

Acatistul Sfantului Mare Mucenic Mina Audio

Idei Canon De Rugaciune Catre Sfintii Arhangheli